home header kantoor van leiden interieur

Succesvolle serieproductie 84 kasten

Een waterdichte planning en goed doordacht productieproces zijn voor al onze projecten van essentieel belang. En dat komt ook goed van pas bij een spoedopdracht. Toen wij onlangs de vraag kregen om in korte tijd 84 kasten te leveren voor de kamers van cliënten van een zorginstelling, konden we daar gelijk ja op zeggen. Van de volledige inrichting van groothandels tot het inrichten van kantoren, wachtruimten en koffiecorners bij banken; bij Van Leiden Interieur zijn we van alle markten thuis. Ook als het gaat om serieproductie.

Kastmeubel op maat

Na het inventariseren van de wensen, maakten we een ontwerp voor een kastmeubel op maat dat geschikt is voor verschillende typen kamers binnen de instelling. Mede dankzij onze professionele CNC-machine op onze eigen productielocatie produceerden we de serie kasten van gemelamineerd plaatmateriaal in korte tijd. Vervolgens hadden onze buitendienstmedewerkers slechts twee dagen nodig om alle kasten op de locatie te installeren. De meubels zijn inmiddels in gebruik genomen. Zowel de klant als Van Leiden Interieur blikken tevreden en vol trots terug op de vlotte afronding van dit project.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee over het project dat u wilt realiseren. Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.