Ben jij vakbekwaam en gedreven?

Van Leiden Interieur is al ruim 50 jaar een toonaangevend bedrijf in Veghel. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en monteren van maatwerk interieur zowel in Nederland als in België. Binnen Van Leiden Interieur wordt met passie gewerkt in een gedreven team van medewerkers. Op dit moment is er per direct ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

Projectleider / Werkvoorbereider

Wat houdt het werk in?

Je bereidt de productie en levering van maatwerk interieur/eindproduct tot in de puntjes voor. Je bent ervoor verantwoordelijk dat projecten van klanten volgens plan verlopen. Binnen dit kader heb je verschillende taken waaronder het onderhouden van contact met de klant gedurende het project. Maar ook zorgen voor juiste informatieoverdracht richting de werkvloer. Daarbij moet je zorgen dat de totale projectplanning opgesteld en nageleefd wordt en voer je tussentijdse- en eindcontroles uit.

Heb je ook verantwoordelijkheden?

Jazeker, als Van Leiden werken we als één team waarbij we met z’n allen verantwoordelijk zijn voor het eindproduct. In deze functie neem je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de projecten conform de wensen van de klant en de afspraken in de opdrachtbevestiging tijdig worden uitgevoerd.

Wij zoeken een collega:

 • met MBO+/HBO werk- en denkniveau met een technische (opleidings-)achtergrond;
 • die gewend is om maatwerk te moeten leveren en gemakkelijk oplossingen bedenkt voor
  uiteenlopende wensen van onze klanten;
 • met minimaal 3-5 jaar ervaring in de bouw-/interieurbranche;
 • met kennis van uiteenlopende materiaalsoorten binnen de interieurbouw;
 • die 2D kan tekenen. Ervaring met 3D tekenen is een pre;
 • die de Engelse taal beheerst;
 • die goed het overzicht kan bewaren en vooruit kijkt;
 • die gemakkelijk en helder informatie over kan brengen op collega’s;
 • die zich bewust is dat hij/zij onderdeel uitmaakt van een team waarbij iedereen een
  belangrijke bijdrage levert.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime functie (38,75) waarbij er in onze professionele en dynamische werkomgeving volop uitdagingen en groeimogelijkheden zijn. Wij investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Waarbij wij ook investeren in Duurzame Inzetbaarheid. Wij bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met de cao Interieurbouw en Meubelindustrie als basis.

Over Van Leiden Interieur

Van Leiden Interieur is een prachtig familiebedrijf waar de medewerker centraal staat. Onze medewerkers zijn loyaal, en daar tegenover staat dat er volop aandacht is voor goede begeleiding en goede onderlinge communicatie. Dat betekent dat je plezier beleeft in een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is, want alles wat je doet is maatwerk. Omdat we projecten van begin tot eind uitvoeren,
moet je goed kunnen samenwerken met collega’s. Ook moet je zelf kansen kunnen herkennen en initiatief nemen.

Kortom, herken je jezelf in de bovenstaande punten en spreekt ons bedrijf je aan?

Twijfel dan niet en stuur vandaag nog je sollicitatie naar ons per mail naar e.verbruggen@vanleideninterieur.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Miranda van Leiden op telefoonnummer 0413 - 34 23 34.


Sollicitatieformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens. Meer weten? Privacybeleid.