In 8 stappen naar een interieur op maat

Een flexibele en transparante projectrealisatie binnen budget en planning. Daar kun je bij Van Leiden Interieur op rekenen. Hiervoor werken we met projectteams die de volledige verantwoordelijkheid hebben: van het inventariseren van je interieurwensen tot plaatsing.

De lijntjes zijn kort waardoor we altijd snel kunnen inspelen op vragen. Alles wat we doen is gericht op één doel: jouw wensen tot in detail waarmaken. Om samen tot de beste interieuroplossing te komen, werken we met een stappenplan.

1

Wensen inventariseren

In een eerste gesprek nemen we alle tijd om specifieke eisen en wensen voor een meubel of interieur helder te krijgen. We bekijken samen eventuele bouwtekeningen en sfeerplaatjes en bespreken het budget.
2

Ontwerp en offerte

Op basis van de gemaakte afspraken gaan we aan de slag met het ontwerp. Indien gewenst maken we hier een 2D- of 3D-presentatie van. Het ontwerp leveren we samen met een duidelijke offerte binnen de afgesproken termijn aan.
3

Bespreken ontwerp en offerte

Is het ontwerp naar wens of zijn er aanpassingen nodig? Samen met de opdrachtgever zetten we de puntjes op de i voor het ontwerp en bespreken we de gespecificeerde prijsopgave.
4

Goedkeuring

Ieder project willen we soepel en binnen planning en budget laten verlopen. Daarom investeren we tijd in het afstemmen van het definitieve ontwerp en de offerte. Is alles naar wens? Dan keuren beide partijen de documenten goed en gaan we aan de slag.
5

Werkvoorbereiding

Zijn alle gegevens bekend? Dan gaat de werkvoorbereider aan het werk. Hij meet in, werkt het ontwerp technisch uit, bestelt de nodige materialen en begeleidt de productie.
6

Productie

Als alle materialen binnen zijn, is het de beurt aan onze interieurbouwers. Dankzij het uitgebreide machinepark en de technische kennis van onze mensen zijn wij in staat om alle denkbare ontwerpen in maatwerkproducten om te zetten.
7

Montage

Is het interieur af? Voordat we komen installeren, bouwen we eerst alle elementen op in onze productieruimte. Zo weten we zeker dat we bij de montage op locatie niet voor verrassingen komen te staan.
8

Oplevering

Op de dag van oplevering lopen we samen alle onderdelen van het interieur na. Is er onverhoopt iets niet in orde? Dan herstellen we dat direct. Na een aantal weken voeren we nog een laatste check uit.

Meer weten over onze maatwerkinterieurs?

Wij denken graag mee over het project dat gerealiseerd moet worden. Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.