bedrijfsinterieur op maat zin inspiratielab

Vijf redenen om te kiezen voor een bedrijfsinterieur op maat.

Je runt een winkel, hebt een kantoor of innoveert met een duurzamere wereld als doel. In je dienstverlening of met je product ben je gegroeid. Je volgt trends, bent zelfs een vernieuwer . Maar aan het interieur van je werkplek heb je al jaren niets meer gedaan. Steeds vaker vraag je je af of het wel uitstraalt waar je voor staat. En of jouw interieur eigenlijk invloed heeft op het gevoel van je medewerkers, klanten of bezoekers. (Absoluut. Maar daarover vertellen we je in een andere blog meer.) Nu is het tijd voor vernieuwing! Daarom geven we je vijf redenen om te kiezen voor een maatwerkinterieur.

1. Maatwerk is ook mogelijk met een beperkter budget

Stel, je gaat starten met een eigen zaak. Groots investeren is dan misschien niet aan de orde. Maar ook met een beperkter budget zijn er voldoende mogelijkheden voor een interieur op maat. De ontwerpers van Van Leiden Interieur zijn niet alleen creatief, maar bovendien innovatief. En we bouwen vrijwel alle meubels en stukken in eigen huis. Dat geeft ons de ruimte om te werken binnen jouw budget.

2. Een maatwerkinterieur vertelt jouw verhaal

Ben jij een entrepreneur met stijl? Krioelt jouw kantoor van de hippe, jonge mensen? Of maak jij de wereld een beetje duurzamer met een fris en innovatief productportfolio? Vertel ons wie je bent of wie jullie zijn. En welke sfeer bij jouw bedrijf hoort. Met de juiste kleuren, materialen en verlichting vertelt je interieur jouw verhaal. En vanzelfsprekend mét aandacht voor de workflow en de functionaliteit. Dat is de kracht van maatwerk.

3. Een interieur op maat is uniek

Een dertien-in-een-dozijn-balie, bureaus en stoelen van een Scandinavisch meubelwarenhuis of ingelijste stockfoto’s van Venetië. Dat zie je dus niet in een maatwerkinterieur! Jouw inrichting is uniek. Denk aan een halfzwevende bar, blokbanken in frisse kleuren of een lange vergadertafel met een kronkelende vorm. Wat onze ontwerpers voor je bedenken, maken we in eigen beheer. En dat maakt jouw interieur uniek.

4. In maatwerk is alles mogelijk

Je hebt het sfeerplaatje voor je nieuwe interieur al in je hoofd. Wat je niet wilt weet je zeker, wat je wel wilt ongeveer. Maar, zou dat wel kunnen? Laat die gedachte maar lekker thuis. Want bedenk: niets is onmogelijk in maatwerk. Zet al je wensen en ideeën op een rijtje. Tijdens ons eerste gesprek nemen we ze met je door. We bedenken voor vrijwel elke wens een passende en mooie oplossing.

5. Je wordt volledig ontzorgd in het maatwerktraject

Ontwerpen, bouwen en inrichten. Wij voeren het hele traject voor je uit. Van kale vloeren en muren tot een compleet gemeubileerde en sfeervolle ruimte. Bij Van Leiden Interieur vind je alle nodige expertise onder een dak. Ook het schilderwerk, het leggen van vloeren, de aankleding tot in detail, dat doen we allemaal voor je. Ofwel: we ontzorgen je van begin tot eind.

Heb je vragen over een interieur op maat? Of wil je sparren over je idee? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee over het project dat u wilt realiseren. Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.